Tanya

Jeg har været i et stressbehandlingsforløb hos Helene Krogsgaard Hansen, og det var det bedste jeg gjorde for mig selv for at komme videre!

Jeg havde gennem flere år været mærket af stress, men vidste ikke rigtigt, at det var dét, og hvad der skulle gøres, så jeg fortsatte bare. Fortsatte mit arbejdsliv med jævnlig hovedpine, trykken for brystet, grådanfald på arbejdspladsen, en ulidelig træthed, ondt i kroppen, depressive tanker osv. Jeg ville jo passe mit job og tog derfor lykkepiller for at dulme følelserne. MEN heldigvis hørte jeg om Helene, som gennem ca. et halvt år har hjulpet mig til at mærke efter, give slip, fokusere på mig og fastholde mig i de gode, nye vaner, som har hjulpet mig videre.

Jeg er blevet glad igen og har for længst sluppet lykkepillerne, for det var stressen, der gav mig depressive tanker og ikke nogen depression. Nu har jeg lært at give mig selv ro, når livet giver udfordringer, og jeg ved, at jeg aldrig går ned med stress igen, for jeg kender alle kroppens symptomer og ønsker for alt i verden ikke at ende dér igen.
Så jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, Helene har givet mig, og jeg giver hende de bedste anbefalinger! Hun er rigtig god til at mærke, hvordan man har det og er en fantastisk stresscoach og i øvrigt et rigtig dejligt menneske.

De varmeste hilsner

Tanya