Om Helene Krogsgaard Hansen

Jeg er bl.a. internationalt certificeret mentaltræner fra Empowermind i København. Mentaltræning kan bruges til stort set alle udfordringer, for det virker både på det ubevidste og det bevidste plan. Jeg rådgiver og coacher ud fra flere forskellige tilgange (fx professionel stressrådgivning, mindfulness, positiv psykologi m.m.) og designer sessionen personligt til netop dine udfordringer.

Jeg er endvidere certificeret stresscoach, uddannet af stressekspert Majken Matzau i København, hvor jeg har fået en meget grundig uddannelse med fokus på det hele menneske, både fysisk og psykisk. Jeg kan hjælpe både med stressforebyggelse og med stresscoaching.

Oprindelig er jeg uddannet i tysk og engelsk fra Københavns Universitet og Danmarks Pædagogiske Universitet i pædagogik og psykologi. Sidenhen er jeg uddannet mindfulnessinstruktør, positiv psykologivejleder og søvncoach.

De bedste redskaber fra de forskellige tilgange har jeg brugt meget gennem mine snart 20 år som underviser, og jeg tilbyder også undervisningsforløb med Positiv Psykologi, Mindfulness og Mentaltræning.

Jeg har selv været igennem stress og ved, hvor hæsligt det er. Med uddannelsen som certificeret stresscoach i ryggen kan jeg guide dig gennem stressfaserne med stresscoaching, så du kommer styrket ud på den anden side og ikke falder tilbage i stress. Jeg kan også hjælpe med stressforebyggelse, så du helt undgår sygemelding – men kun hvis du kommer i tide.

Læs mere om de forskellige muligheder på forsiden, eller ring og hør nærmere på 42 50 80 35 – helt uforpligtende. Få hjælp i Nyborg eller online.

ADRESSEINFO KONTAKTINFO
Fjordparken 49 Tlf. 42508035
5800 Nyborg Mail: helene@care4yourmind.dk
Skype: care4yourmind