Om Helene Krogsgaard Hansen

Jeg er 47 år og certificeret stresscoach, uddannet af stressekspert Majken Matzau i København, hvor jeg har fået en meget grundig uddannelse med fokus på det hele menneske, både fysisk og psykisk. Jeg kan hjælpe både med stressforebyggelse og med stresscoaching.

Oprindelig er jeg uddannet i tysk og engelsk fra Københavns Universitet og Danmarks Pædagogiske Universitet i pædagogik og psykologi. Sidenhen er jeg uddannet mindfulnessinstruktør og positiv psykologivejleder. Dette har jeg brugt meget gennem mine snart 20 år som underviser, og jeg tilbyder også undervisningsforløb med Positiv Psykologi og Mindfulness, både enkeltvis og i grupper og som et længere kombineret kursus, se: Positiv Psykologi og Mindfulness.

Jeg har selv været igennem stress og ved, hvor hæsligt det er. Med uddannelsen som certificeret stresscoach i ryggen kan jeg guide dig gennem stressfaserne med stresscoaching, så du kommer styrket ud på den anden side og ikke falder tilbage i stress. Jeg kan også hjælpe med stressforebyggelse, så du helt undgår sygemelding – men kun hvis du kommer i tide.

Læs mere om de forskellige muligheder på forsiden, eller ring og hør nærmere på 42 50 80 35 – helt uforpligtende.

ADRESSEINFO KONTAKTINFO
Fjordparken 49 Tlf. 42508035
5800 Nyborg Mail: helene@care4yourmind.dk
Skype: care4yourmind