Kursus online i Positiv Psykologi og Mindfulness

Positiv Psykologi og Mindfulness – Kompetencer, trivsel og personlig udvikling.
‘Det er et meget spændende og givende kursus – det er godt at jeg bliver holdt fast i de gode vaner med bl. a. meditation. Selvværdstræningen har medført, at jeg er blevet meget mere positiv over for mig selv og andre. Dejligt med de mange gode redskaber til at finde ro og nærvær.’

Susanne – 47 år

‘Jeg synes rigtig godt om kurset, som gør at jeg har det utroligt meget bedre, især efter hver kursusaften. Man lærer meget og kommer samtidigt helt ned i gear – kurset giver mig rigtigt meget, rent personligt … mange tak for det.’ 

Henning – 65 år

Mindfulness

Positiv psykologi

Udbytte af kurset:

Kombinationen af mindfulness og positiv psykologi er værdifuld, for det giver dig praktisk anvendelige redskaber til at finde ro i dig selv og samtidigt styrke dit personlige potentiale.

Du vil i forhold til mindfulness bl.a. lære at forholde dig mere hensigtsmæssigt til oplevelser i nuet. Du får værktøjer til at tøjle stress, skabe ro i tankemylderet og forbedre nærværet, så din mentale kapacitet og dit daglige overskud øges.

Med positiv psykologi lærer du bl.a. at fokusere på muligheder i stedet for begrænsninger, og du bliver bevidst om dine personlige styrker, så du kan fremme disse både arbejdsmæssigt og i privatlivet.

Når vi finder frem til vores eget potentiale, blomstrer vi.

Kursets indhold:

Der fokuseres på elementer inden for mindfulness, meditation, positiv psykologi og appreciative inquiry (= anerkendende ledelse).

Du vil bl.a. udforske følgende spørgsmål:

  • Hvad brænder jeg for?
  • Hvordan styrker jeg mit potentiale bedst muligt?
  • Hvordan lærer jeg at få en positiv tilgang til udfordringer?
  • Hvordan får jeg tøjlet mit tankemylder?
  • Hvordan lærer jeg at blive mere nærværende og leve mere i nuet?
  • Hvordan undgår jeg at blive syg af stress?

Du trænes i at mærke dig selv, blive mere effektiv og autentisk.

Målgruppe:

Positiv psykologi og mindfulness kurset henvender sig til både erhvervsfolk og private, som ønsker at finde mere ro i løbet af en travl dag, forbedre livstrivslen og selvværdet samt styrke den personlige performance.

Kursusdatoer: Ring eller skriv for at høre, om dit foretrukne tidspunkt kan lade sig gøre.

Hvis du samler nogle stykker hjemme i din stue, opnår du 30 % rabat på din kursuspris, og de andre kursister får 15 % rabat på prisen 🙂

Undervisningssted:

ONLINE i din egen stue.

Pris:

Prisen er nu 3450,- kr. Normalpris: 5700,- kr. for dette kombikursus.

Tilmelding pr sms, opringning på 42 50 80 35 eller mail: helene@care4yourmind.dk

Bliv en bedre udgave af dig selv!