Kursus i Positiv Psykologi og Mindfulness

Positiv Psykologi og Mindfulness – Kompetencer, trivsel og personlig udvikling.
‘Det er et meget spændende og givende kursus – det er godt at jeg bliver holdt fast i de gode vaner med bl. a. meditation. Selvværdstræningen har medført, at jeg er blevet meget mere positiv over for mig selv og andre. Dejligt med de mange gode redskaber til at finde ro og nærvær.’

Susanne – 47 år

‘Jeg synes rigtig godt om kurset, som gør at jeg har det utroligt meget bedre, især efter hver kursusaften. Man lærer meget og kommer samtidigt helt ned i gear – kurset giver mig rigtigt meget, rent personligt … mange tak for det.’ 

Henning – 65 år

Mindfulness

Positiv psykologi

Udbytte af kurset:

Kombinationen af mindfulness og positiv psykologi er værdifuld, for det giver dig praktisk anvendelige redskaber til at finde ro i dig selv og samtidigt styrke dit personlige potentiale.

Du vil i forhold til mindfulness bl.a. lære at forholde dig mere hensigtsmæssigt til oplevelser i nuet. Du får værktøjer til at tøjle stress, skabe ro i tankemylderet og forbedre nærværet, så din mentale kapacitet og dit daglige overskud øges.

Med positiv psykologi lærer du bl.a. at fokusere på muligheder i stedet for begrænsninger, og du bliver bevidst om dine personlige styrker, så du kan fremme disse både arbejdsmæssigt og i privatlivet.

Når vi finder frem til vores eget potentiale, blomstrer vi.

Kursets indhold:

Der fokuseres på elementer inden for mindfulness, meditation, positiv psykologi og appreciative inquiry (= anerkendende ledelse).

Du vil bl.a. udforske følgende spørgsmål:

  • Hvad brænder jeg for?
  • Hvordan styrker jeg mit potentiale bedst muligt?
  • Hvordan lærer jeg at få en positiv tilgang til udfordringer?
  • Hvordan får jeg tøjlet mit tankemylder?
  • Hvordan lærer jeg at blive mere nærværende og leve mere i nuet?
  • Hvordan undgår jeg at blive syg af stress?

Du trænes i at mærke dig selv, blive mere effektiv og autentisk.

Målgruppe:

Positiv psykologi og mindfulness kurset henvender sig til både erhvervsfolk og private, som ønsker at finde mere ro i løbet af en travl dag, forbedre livstrivslen og selværdet samt styrke den personlige performance.

Hold:

Små hold på op til 10 deltagere. Ring og hør nærmere angående et eventuelt individuelt forløb.

Kursusdatoer: Opstart mandag den 24. februar 2020

Indtil februar giver jeg individuel coaching med de gode mentale redskaber fra både mindfulness og positiv psykologi til kun 700,- pr. session.

Jeg har fokus kun på dig og dine behov, og det er en meget effektiv måde at styrke dit mindset på, individuel og skræddersyet coaching lige til dig, ung som gammel.

Undervisningssted:

Fjordparken 49, 5800 Nyborg

Pris:

Prisen er nu 2995,- kr. Normalpris: 5700,- kr. for dette kombikursus.

Bliv en bedre udgave af dig selv!