Mikael

Jeg er aktiv i erhvervslivet og har været det i 20+ år. Jeg har egentlig haft godt styr på karrieren og ‘det kørte bare for mig’. Som man siger er der ‘højt at flyve – dybt at falde’, for der skete pludseligt episoder på mit arbejde, dels i forbindelse med mine kollegaer og i mit ansættelsesforhold, som gjorde at jeg fik meget stærke hovedpiner, tabte mig hurtigt og fik flere andre stresssymptomer.

Heldigvis fik jeg ret hurtigt kontakten til Helene Krogsgaard Hansen og gennem stressrådgivning fik jeg genskabt min selvtillid. Jeg fandt tillige ud af, at selvværdsfølelsen hos mig var meget afspejlet i min karriere og det har givet mig stof til eftertanke – vi er jo ikke bare robotter. Nogle gange skal man også lære sig selv, at en indsats på 100% også er godt nok.

Jeg tror ikke jeg er speciel og det samme som gælder for mig, gælder for mange mænd. Jeg ved at næste gang jeg oplever udfordringer af samme karakter, vil jeg rette henvendelse til Helene igen.

Helenes anerkendende tilgang til mig som person, kombineret med hendes professionelle rådgivning er opløftende. Det har helt sikkert været med til at forkorte mit stressforløb.